31 август 2015 г.

В очакване


Скъпи приятели,

наближава заветната дата за нашата среща по повод 40-тата годишнина на Центъра за ранна рехабилитация.

12-ти септември. Когато преди повече от половин година избирахме датата, се ръководехме от идеята да е почивен ден, да е рано, за да бъде възможно на всички да оползотворят уикенда си максимално. Искахме да бъде и преди първия учебен ден, за да може чрез празника да удължим приятната детска почивка, и да подарим на нашите възпитаници и техните родители един незабравим ден, в който да си спомним извървения заедно път досега, да се повеселим и да си пожелаем още много поводи за щастливи срещи.

Едва ли сме подозирали, че 12 септември ще се окаже непочивен и препятствие за онези от вас, които имат трудови ангажименти.
Моментът, в който научихме, че съботният ден е работен, ни хвърли в лек смут поради обстоятелството, че мнозина от вас ще бъдат поставени пред избора дали да предпочетат обстановката на работното място или да се гмурнат в предизвикателството на юбилейното тържество, озарявайки утринта си с приятни емоции и с радостно предвкусване на подготвените за вас и децата ви изненади.

Не бихме могли да определяме посоката на вашия избор, но все пак бихме искали да знаете, че вратите на зала „Опал” в хотел „Рамада” ще бъдат широко отворени и изключително ще сме щастливи да се видим там.
На 12-ти, събота. От 10.30.
Очакваме ви!
J



Няма коментари:

Публикуване на коментар